Zaalvoetballers sterk

BUSSUM - Een spannend duel en op de valreep een zege voor de voetballers van ZVV Jos Geerling. De Bussumse topklasser won van Scagha '66: 4-3.

Het grootste gedeelte van het duel leek de tegenstander een stuk beter te voetballen. Toen de tegenstander met wat geluk op voorsprong kwam, zette de ploeg al snel meer druk. Het was dat de ploeg faalde met het afronden van kansen, anders had Scagha '66 al voor rust op een afgetekende voorsprong kunnen staan. Nu was het na de eerste helft slechts 1-1 en daarmee bleef de schade beperkt voor de Bussumers.

Na de rust probeerde ZVV Jos Geerling meer druk te zetten, maar scoorde de tegenstander al snel twee keer. De Bussumse zaalvoetballers kwamen echter knap terug en maakten snel echter elkaar enkele goals, waardoor er alsnog gewonnen werd. Daarmee toonden de Bussumers karakter.

Derde plaats
Door de zege doen de Bussumers nog goed mee aan kop van de topklasse. De zaalvoetballers staan op een knappe derde plaats.