Zware nederlaag voor BFC

BUSSUM - Een forse klap afgelopen weekend voor de voetballers van BFC. De Bussumse derdeklasser was geen moment opgewassen tegen de sterke koploper SCH'44 en werd getrakteerd op een 2-8 nederlaag.

BFC startte vol goede moed en leek ook goed te spelen. De koploper speelde met wat meer gemak, maar BFC voetbalde erg gedreven en leek daarmee kans te hebben. Toch kwam het eerste gevaar van SCH'44; de koploper kreeg meteen kansen. BFC speelde al snel met een ondertal na een rode kaart en kwam ook op achterstand. De Bussumers konden de achterstand voor rust heel even wegwerken, maar stonden na de eerste helft toch al 1-3 achter. Na de rust opende BFC de jacht op een tegentreffer, maar tevergeefs. SCH'44 sloeg een paar keer hard toe en kon BFC al snel aan de kant zetten.

Zege met zwart randje
Een zege, maar alles behalve een feestje voor de voetbalsters van BFC. De Bussumers wonnen met 6-0 knap van medekoploper Buitenboys, maar van vreugde was amper sprake.

BFC stond na de eerste helft al op een 2-0 voorsprong. Na de eerste helft kregen de voetbalsters te horen dat de vader van de keepster was overleden en werd er na rust met rouwbanden gespeeld. Hoewel de gedachten ergens anders waren, werd er wel nog 4 keer gescoord.