Lilian en Ilse in de vernieuwde drogisterij.
Lilian en Ilse in de vernieuwde drogisterij. Foto: Bob Awick

Bekende gezichten runnen nieuwe zaak

BUSSUM - Lilian Lee is sinds kort niet meer medewerkster van drogisterij Molegraaf, maar de eigenaresse van G&W GezondheidsWinkel aan de Laarderweg 60. "Ik heb altijd al interesse gehad in een eigen zaak. Toen de heer Molegraaf begin dit jaar aangaf de drogisterij te willen verkopen, heeft het uiteindelijk tot deze stap geleid."

Lilian is geen onbekende in de winkel, ze werkte er al drie jaar en ook collega Ilse van Dijk is al bijna twintig jaar op hetzelfde vertrouwde adres te vinden. Maar wie de zaak binnenstapt ziet dat niet alleen de naam en de voorgevel zijn veranderd, ook binnen zijn zowel het uiterlijk als het assortiment flink aangepakt.

Gezondheidsformule
"Ik heb de zaak helemaal nieuw opgebouwd en we zijn nu aangesloten bij de gezondheidsformule van G&W GezondheidsWinkel. Eerst was ik werknemer, maar nu ben ik ondernemer. Daar komt veel bij kijken, maar ik ben heel positief. Ik neem al mijn beslissingen zelf en werk er heel hard voor."
Ongeveer de helft van de zaak is bedoeld als drogisterij en de andere helft is gevuld met gezondheidsproducten.
In het drogisterijgedeelte kunnen de klanten terecht voor hun geneesmiddelen, maar het make-upassortiment is flink ingekrompen om plaats te maken voor het nieuwe assortiment. Ook de toonbank is om die reden verplaatst.

Natuurproducten
De gezondheidsproducten bestaan uit natuurproducten zoals biologische en homeopatische middelen. Ook is er veel ruimte voor glutenvrije producten zoals cakemix, pasta's en broodmeel. Ook voor gedroogde vruchten, kokosolie, biologische sapjes en kruiden is de gezondheidswinkel de aangewezen locatie.

Naast al deze veranderingen blijft de zonnestudio gewoon in gebruik. Ook de sportverzorgingsafdeling en wondverzorgingsafdeling blijven bestaan.

Wie meer wil weten over de Gezondheidsdrogist kan binnenlopen aan de Laarderweg 60 of bel voor informatie met Lilian Lee op 035-691 6329.