Afbeelding
Foto:

Jolanda Klein Heerenbrink


Schoonheidsspecialiste en imagocoach, 57 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik ben imagocoach. Mijn nieuwe bedrijf Personal Style Vision start vanaf november. Ik kijk naar kleding en kleuren en de uitstraling van de persoon die een make-over wil. Ik zoek naar goede pasvormen voor mijn klanten en naar de juiste kleuren zodat zowel innerlijk als uiterlijk goed met elkaar combineert."

Wie verdient een make-over?
"Vooral de gewone mensen, want celebrity's hebben hele teams van stylisten om zich heen. Ik help graag mensen met weinig zelfvertrouwen."

Wat doe je in je vrije tijd?
"Ik breng veel tijd door met mijn paard Cayenne. Verder hou ik van dansen, fietsen, lezen en reizen."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Ik wil een deel schenken aan het kankerfonds. Ik heb lange tijd modeshows georganiseerd voor vrouwen met borstkanker. Het was een mooie manier om deze dames in te laten zien dat ze nog steeds mooi en bijzonder zijn. Ook de dierenambulance krijgt wat geld. Tot slot wil ik zelf een reis maken naar Zuid-Amerika."

Met wie wil je nog een goed gesprek?
"Met George Clooney in Venetiƫ. Ik wil wel eens weten waarom hij zo laat is getrouwd en waarom hij voor zo'n jonge vrouw heeft gekozen."

Waar in Bussum kom je graag?
"Voorheen kwam ik met mijn hond veel op de heide, maar de hond is helaas overleden. Veder loop ik graag gezellig door het centrum van Bussum."

Als je een dag de burgemeester van Bussum was?
"Dan zou ik mij inzetten tegen de leegstand van de winkels in het centrum. De echte kern kan bruisender en ik zou ook meer variatie in het winkelaanbod zien. Ik mis nog een winkel voor een complete make-over met fashion, tassen, schoenen, make-up, alles bij elkaar."