Lustrum PMONB met 'meet & match-diner'

BUSSUM - Het Platform Maatschappelijk Ondernemen Naarden Bussum (PMONB) bestaat 5 jaar. Het platform heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat maatschappelijke organisaties nog meer met elkaar begonnen samen te werken.

"We hadden de droom dat maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties, lokale overheden en het bedrijfsleven binnen Naarden en Bussum elkaar beter zouden leren kennen en 'om niet' iets voor elkaar zouden kunnen gaan betekenen. Met trots kunnen we zeggen dat dat behoorlijk gelukt is", laat het bestuur weten.
Meet & Match
Het platform begon enkele jaren met het zogenaamde 'meet & match-diner', waar organisaties contact met elkaar konden zoeken en al snel vele deals werden gesloten. Volgende week, op 7 oktober, wordt er weer zo'n avond gehouden. Deze keer mogen ook Muider en Muiderbergse organisaties komen om te netwerken.

De avond wordt gehouden in het Atrium van Endress+Hauser aan de Nikkelstraat 6 in Naarden. Aanmelden kan nog op www.pnomb.nl. Meedoen kost 25 euro, maar een paar euro meer betalen mag ook.