Afbeelding
Foto: jessica de jong

Mirjam Smets

52 jaar
Freelance communicatiemanager
Bussumse sinds 1991

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Qua werk word ik ingehuurd voor communicatie- en marketingprojecten. En nu werk ik als Evenement Manager voor Bussum Cultureel. Daarnaast zorg ik voor mijn kinderen en geniet ik van het leven."

Wat doe je bij Bussum Cultureel?
"Ik draag zorg voor een creatieve invulling en ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de culturele programmering, de horeca, de inrichting & styling en de promotie."

Heb je een tip?
"Bussum Cultureel is echt een feestje. Dus kom allen genieten van de muziek, van het lekkere eten en de gezelligheid. Ik denk dat velen verrast zullen zijn."

Met wie wil je een goed gesprek?
"Met Angelina Jolie en Brad Pitt. Ik zou wel eens een weekje met hen willen meelopen om te ervaren hoe zij hun leven leiden."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Dat ga ik uitgeven. De studie van mijn zoons betalen, het huis verbouwen of verhuizen, shoppen, op vakantie. En een paar vrienden helpen die het wat moeilijk hebben."

Welke muziek luister je?
"Soul, pop, jazz. En op festivals kan ik ook genieten van heerlijke housemuziek."

Als je een dag de burgemeester van Bussum was?
"Dan zou ik alle initiatieven support willen geven met praktische en financiƫle hulp. Een terrasstraat wordt dan een autoloze terrasstraat met een permanent terras, wordt een prachtig pand omgebouwd tot een cultureel centrum en wordt het klooster Mariƫnburg het nieuwe gemeentehuis en de tuin een park met ruimte voor Bussum Cultureel en in de winter Bussum op IJs."