Brainstormen over toekomst Bensdorp

BUSSUM - De voormalige chocoladefabriek Bensdorp is op zaterdag 30 augustus tussen 11.00 en 16.00 uur geopend voor een rondleiding, een brainstormsessie en een workshop.

In eerste instantie moest het een dag worden met activiteiten die voor het hele gezin toegankelijk zouden zijn, maar de organisatie laat weten dat deelnemers zich nu toch eerst moeten aanmelden en dat het te gevaarlijk is om kinderen binnen te laten.

Het Herbestemmingsatelier voor omwonenden, ondernemers en geïnteresseerden gaat gewoon door. Volwassenen die mee willen denken over toekomstige functies voor de Bensdorpfabriek zijn van harte welkom voor een rondleiding, interactieve ideeënsessie en een chocoladeworkshop. Dit programma vindt twee keer plaats, om 11.00 en om 14.00 uur, en duurt telkens drieënhalf uur (maximaal 25 plaatsen per keer).

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tot 25 augustus aanmelden via info@herbestemmingnh.nl. De deelnemers worden op volgorde van aanmelding geselecteerd en krijgen een bevestiging van deelname.