Helios bundelt krachten
met Ambiance Van der Wal

ADVERTORIAL

De gerenommeerde zonweringsbedrijven Helios en Ambiance Van der Wal hebben hun krachten gebundeld. Dit om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van home comfort. Helios heet nu Ambiance Zonwering Van der Wal.

Het voordeel voor de consument is zonneklaar: door dit samenwerkingsverband is het mogelijk om de service verder te optimaliseren. De Bussumse vestiging blijft gewoon open op het oude en vertrouwde adres. Kijkt gerust eens op www.ambiance-zonwering.nl/vanderwal-bussum.

Team
Een ander voordeel is dat de teamuitbreiding voor een grotere slagvaardigheid zorgt. Het grotere montageteam kan sneller anticiperen op wensen van klanten. Samenvoeging met Ambiance Zonwering Van der Wal betekent dat er ook op andere terreinen verbeterslagen zijn gemaakt: een bredere groep inzetbare medewerkers, uitbreiding van het assortiment en voor elk soort werk een specialist in huis.

Bovendien is het nu mogelijk om integrale adviezen (woninginrichting, terrasoverkappingen, etc.) uit te brengen en deze tot een fraaie oplossing in de praktijk te brengen. Ambiance Zonwering Van der Wal heeft de capaciteit in huis om een totaal project aan te nemen. Ook is het een optie om op deelterreinen het specialistennetwerk van Ambiance Zonwering Van der Wal in te schakelen.

Historie
Ambiance Zonwering Van der Wal is een bedrijf dat al sinds 1929 zijn sporen verdiend heeft in de zonwering. Door deze samenvoeging ontstaat er één sterke speler op het gebied van zonwering met twee winkels in het Gooi: Hilversum en Bussum.