Spannende laatste weken

Met de poulefase achter de rug wordt het WK voetbal met de week spannender. Hoe ver komt het Nederlands elftal? En welke toplanden kunnen de druk van de knock-outfase aan? Ook de WK-pool van het BussumsNieuws en het NaarderNieuws kent een spannende slotfase. Kunnen de koplopers hun plekje vasthouden?
Net na de poulefase heeft Bussumer Keith Myerscough de eerste plaats overgenomen. De voetbalvolger heeft ondertussen een voorsprong opgebouwd op z'n naaste belagers en maakt een goede kans om de zege te pakken. Met nu al 5 van de 8 kwartfinalisten goed heeft de Bussumer het verloop van het WK voetbal goed voorspeld. Alle voorspelde kanshebbers op het WK-goud doen nog mee.

Vlak achter Myerscough doet ex-koploper Julius Heuzeveldt ook nog mee. Heuzeveldt heeft ongeveer hetzelfde voorspeld als z'n concurrent en daardoor bestaat er een kans dat het straks aankomt op het goed beantwoorden van de bonusvragen. Daar heeft Myerscough een voordeel: Heuzeveldt voorspelde dat het met 89 goals een doelpuntarm WK zou worden. We weten ondertussen wel beter.

Waar staat u nu? Alle rangen en standen staan op www.bussumsnieuws.nl.