Al vier voltreffers voor Julius

Na de klinkende overwinning van Oranje op Spanje bleef het oorverdovend stil in de WK-pool van het BussumsNieuws en het NaarderNieuws. Helemaal niemand had die 5-1 voorspeld. Maar, zou Johan Cruyff zeggen, dat is logisch.

Julius Heuzeveldt uit Bussum gaat voorlopig aan kop. Hij had al vier uitslagen juist voorspeld. René Bruins uit de Hilversumse Meent volgt op de voet. Marco Calis uit Bussum komt sterk opzetten omdat hij de uitslag van Verenigde Staten-Ghana correct had voorspeld. Dat geldt ook voor Marco Pel en Duanka Sira, beiden uit Naarden. Ook zij stoomden daardoor maandagnacht flink op.
Zo'n voltreffer levert het maximale aantal van 10 punten op. Maar ook met iets minder voorspellende gaven kun je een eind komen. Zo zijn er punten te verdienen voor de juiste winnaar en het juiste aantal goals per land. Zo had je dus bijvoorbeeld nog twee punten kunnen verdienen met die ene goal van Spanje. Heel veel deelnemers hadden dat dan weer wel goed.

De actuele en volledige stand is terug te vinden op www.bussumsnieuws.nl. De winnaar geniet de rest van de zomer van een luxe loungeset. Voor Regie Redmeijer is dat ver weg: hij staat vooralsnog op de allerlaatste plaats.