Zenuwen spelen hockeyers parten

BUSSUM - Een hoop zenuwen hebben de hockeyers van Gooische afgelopen weekend de kop gekost tegen EMHC. De Bussumers verloren het eerste play-offduel op weg naar de Overgangsklasse met 1-0.

Het was te merken dat de Bussumers het spannend vonden, maar echt slecht hockey bleef achterwege. De Bussumers waren erg aan de tegenstander gewaagd, EMHC had echter net wat meer geluk dan de Bussumers.
Ondanks de nederlaag kan het nog alle kanten op voor de Bussumers. Als er komend weekend wel gewonnen wordt, heeft de ploeg nog kansen. Dan moet er een extra duel gespeeld worden.

Hockeysters wel op dreef
Wel een goede start voor de hockeysters van Gooische. De Bussumse ploeg won zondag het eerste play-offduel van De Warande: 2-4.

De Bussumers speelden de tegenstander met een hoog tempo weg. Na een achterstand kwam de ploeg op gang en was de zege al snel zeker. Na de eerste helft stond er een 2-3 voorsprong op het scorebord. Na rust konden de Bussumers de voorsprong goed vasthouden en was de ploeg beter dan de tegenstander.

Als de Bussumers komend weekend weer een zege boeken, gaat de ploeg door naar de volgende en laatste ronde van de play-offs.