Cindy en Laurens aan het werk op de eerste verdieping.
Cindy en Laurens aan het werk op de eerste verdieping. Foto: jessica de jong

Denim Plus heeft eerste etage vernieuwd

BUSSUM - De eerste etage van Denim Plus aan de Nassaulaan 2 heeft een ware metamorfose ondergaan. Wie de trap of de lift neemt, waant zich in een shopping paradise. De populaire merken Maison Scotch en Scotch & Soda hebben in de Bussumse zaak hun eigen verdieping gekregen, waardoor ze goed tot hun recht komen.

De eerste verdieping van het winkelpand telt maar liefst 200 vierkante meter. Eigenaren Cindy en Laurens vertellen dat die verdieping nu exclusief voor de twee merken is neergezet. Eigenlijk een aparte winkel in de winkel. "Veel van onze klanten komen speciaal voor Scotch bij ons shoppen. We hebben al hele leuke reacties gehad. Mensen vinden het fijn dat ze we ze een grote collectie kunnen bieden als ze voor hun favoriete merk komen."

Niet alleen de bovenverdieping is veranderd, ook beneden is de winkel iets anders ingericht. Daar is een mooie mix van dames- en herenmerken zoals G-Star Raw, Supertrash, Aaiko, Lee, Canada Goose en American Vintage te vinden. Ook de schoenenhoek is uitgebreid. Denim Plus voert populaire merken, onder andere Puma, Asics, Vans, Clarks Originals en Converse.
Eigenlijk hebben Laurens en Cindy nu hun eigen favoriete winkel ontwikkeld, vinden ze. "Een plek waar we zelf ook graag zouden winkelen. Het totaalplaatje moet voor ons kloppen: de juiste sfeer, kleding, service en personeel."