Zure nederlaag voor voetballers BFC

BUSSUM - Een zure nederlaag afgelopen weekend voor de voetballers van BFC. De Bussumers speelden een stuk sterker tegen het beter presterende Kampong, maar verloren toch met 2-1.

Kampong zette al snel druk op de achterhoede van de Bussumers, maar konden geen echte kansen creëren. Sterker nog: de beste kansen waren voor BFC. De Bussumers zorgden voor veel gevaar, maar steeds bleek de Kampong-doelman onpasseerbaar. Halverwege de eerste helft kwam Kampong toch verrassend op voorsprong.

Na de rust werd het duel steeds spannender, hoewel het voetbal wel slechter werd. Vlak voor de slotfase kon aanvoerder Dico Knevel een tegentreffer produceren. Toch konden de Utrechters wederom op voorsprong komen en, een beetje onterecht, de zege pakken. BFC had recht op een punt, maar moest het doen met een nederlaag.
Eerste plek voetbalsters BFC
Het zat er al een paar weken aan te komen, maar afgelopen weekend was het dan zover: de voetbalsters van BFC stelden de eerste plaats zeker en werden kampioen. De Bussumse voetbalsters pakten de laatste punten door Roda '46 met 3-6 te verslaan.

De Bussumers kwamen nog wel op achterstand, maar boekten toch een zege. BFC verloor slechts één keer afgelopen jaar.