Tafel4 komt iedere maand naar Bussum.
Tafel4 komt iedere maand naar Bussum. Foto: Bob Awick

Tafel4 gaat iedere maand markt in Bussum houden

BUSSUM - Tafel4 gaat maandelijks een sfeervolle markt voor jong en oud organiseren in het centrum van Bussum, waar geproefd, beleefd en natuurlijk ook gekocht kan worden. De eerstvolgende markt is op zaterdag 10 mei op het Julianaplein.

De organisatie legt uit waar Tafel4 precies voor staat. "Op de markt kan genoten worden van ambachtelijke, verse producten, afkomstig uit onze regio en kleinschalig geproduceerd. Het eten en drinken is soms biologisch, soms ecologisch, maar bovenal lekker en gezond. En niet onbelangrijk, topkwaliteit tegen een redelijke prijs. Naast eten en drinken vind je een keur aan andere bijzondere producten, zoals sieraden, tassen, kaarsen, cadeau-artikelen, cosmetica, servies, kleding, lederwaren en nog veel meer. Ook voor deze producten geldt: eerlijk, duurzaam geproduceerd en meestal afkomstig van ondernemers, winkeliers en particulieren bij ons uit de buurt."

Stichting Tafel4 heeft als doel het bevorderen van de consumptie van voedselproducten die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Dit zijn producten die op een zodanige wijze worden verbouwd, geproduceerd, vervoerd en geconsumeerd dat het milieu minimaal wordt belast, maar dat toch een optimale smaakbeleving wordt ervaren.

Tafel4 staat op 10 mei, 21 juni, 20 september en 25 oktober op het Julianaplein in Bussum.