Zaalvoetballers zesde

BUSSUM - De tegenstander was afgelopen weekend een maatje te groot voor de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling. De Bussumers wonnen het laatste duel van het jaar met 5-2 van Vrone. De Bussumers worden mede door de nederlaag van afgelopen weekend zesde.

Ondanks dat alleen de eer op het spel stond voor de Bussumers, was het duel spannend en het voetbal soms hoogstaand. Vrone was echter het hele duel wat beter. De tegenstander van ZVV Jos Geerling was al voor rust sterker en kwam tot een 2-1 voorsprong. Na rust zette Vrone direct aan en werd er meteen weer gescoord.

Voor de Bussumers scoorde Oztürk twee keer. De doelpunten zorgden wel voor een antwoord, maar de Bussumers hadden geen kans op een goed resultaat.

Klassebehoud
Met de zesde plaats doen de Bussumers ook komend jaar mee aan de topklasse van het zaalvoetbal. Het klassebehoud werd al een paar weken geleden zeker gesteld, waarmee het jaar voor het team toch geslaagd was.