Alain Clark.
Alain Clark. Foto: Bob Awick

Opbrengst Goois Jazz Festival rond de 40.000 euro

BUSSUM - Het Goois Jazz Festival kan binnenkort rond de 40.000 euro overmaken aan het Prinses Máxima Fonds voor kinderoncologie. Het getal is een eerste schatting, maar zal rond dat bedrag uitkomen.

De veiling tijdens het diner voorafgaand aan het feest was al goed voor zeker 21.000 euro. Daar waren diverse celebrity's op afgekomen zoals Robert ten Brink en de minister van Defensie. Organisator Rick van de Eijk is zeer te spreken over de 31ste editie. "Het was weer een mooi feestje."

De hoogtepunten van de avond speelden zich voornamelijk af in de grote zaal. Alain Clark, Julia van der Toorn en vooral de afsluitende act van Candy Dulfer bleken goed in de smaak te vallen bij het publiek. "Er was plek voor 1000 man in de grote zaal, maar sommige mensen waren wat aan de late kant, waardoor ze niet meer naar binnen konden. Natuurlijk waren er genoeg andere opties om een mooi concert bij te wonen, zoals Eric Vloeimans die ook een afsluitende act had en publieksfavoriet is. Na afloop kon men nog genieten van DJ Maestro. Zelf vond ik het vooral leuk om rond te lopen en te zien hoe iedereen aan het genieten was."