BFC kan geen goal maken tegen Aurora

BUSSUM - Een slecht veld en geen goede kansen hebben BFC afgelopen weekend de kop gekost tegen Aurora. De Bussumers, op jacht naar een zege, pakten slechts een punt. Doelpunten bleven achterwege: 0-0.

BFC startte vol goede moed op het Werkhovense voetbalveld en had grote hoop om weer eens een zege te boeken. BFC probeerde meteen van alles, maar kon op het natte hobbelveld van Aurora amper tot goed voetbal komen. Hard gewerkt werd er wel, maar goede kansen bleven achterwege. Aurora deed het wat beter en zorgde ook voor gevaar voor de BFC-goal, maar ook nu kwamen er geen goals.

Na de rust was BFC de betere ploeg, maarbleven goede kansen achterwege. Na net wat meer dan een uur voetballen leek het er toch van te komen toen BFC een strafschop kreeg. Helaas voor de Bussumers koos de doelman van Aurora de goede hoek en werd het schot van aanvoerder Dico Knevel gekeerd. Ook daarna kwamen er nog wat kansjes, maar de voetballers van BFC en Aurora bleken onscherp.

BFC staat na afgelopen weekend nog steeds zesde. De achterstand op de koploper, SCH'44, bedraagt nu al 18 punten. Komend weekend treft BFC de nummer twee Houten, die ook al een forse voorsprong heeft.