Weer nederlaag voor SDO

BUSSUM - Genoeg vechtlust, maar toch weer geen zege voor de voetballers van SDO. De Bussumse eersteklasser verloor afgelopen weekend van het sterke AFC'34: 0-3.

Door geblesseerde en geschorste spelers was SDO gehavend. Dat was ook goed te merken. Het ontbrak de Bussumers aan vuur voor de goal van de tegenstander. Kansen waren er wel, maar deze bleven onbenut. Aan de andere kant kon ook AFC'34 geen doelpunt maken, waardoor de eerste helft doelpuntloos bleef.

Na de rust zette SDO weer een paar keer aan, maar was het AFC'34 dat de score kon openen. Na de goal probeerde SDO meer druk te zetten, maar ook toen bleven goede kansen achterwege. AFC'34 kon de voorsprong verder ophogen. SDO had daar geen antwoord meer op en moest genoegen nemen met een nederlaag.
Voetbalsters tonen veerkracht
Een terechte, maar zwaarbevochten zege afgelopen weekend voor de voetbalsters van SDO. De Bussumse vrouwen wonnen met 2-0 van rodelantaarndrager Kadoelen.

SDO had nog veel problemen. De eerste helft was erg pover. Na de rust was SDO een stuk beter en creƫerde de ploeg meer kansen. Toch duurde het even voordat de doelpunten gemaakt werden. Daarna waren de punten snel zeker.