Bedrijfsleidster Cora Wor voor haar zaak aan de Nassaulaan.
Bedrijfsleidster Cora Wor voor haar zaak aan de Nassaulaan. Foto: Jessica de Jong

Al je outfits mixen en
matchen bij College Style

BUSSUM - De damesmodezaak College Style aan de Nassaulaan 14 is een echte aanwinst voor Bussum te noemen. Het grote pand biedt ruimte aan de winkelketen die al door het hele land filialen heeft en nu ook in ons dorp succesvol hoopt te zijn. Aan het roer staat bedrijfsleidster Cora Wor, die de eerste maand al heel veel complimenten heeft mogen ontvangen.

Wor komt uit de schoenen- en kledingbranche en is dus nu filiaalleidster in deze nieuwe College Style-winkel. Alles ziet er gelikt en gezellig uit. "Dames komen bij ons om even heerlijk te winkelen. We hebben heel veel leuke merken en onze klanten voelen zich hier erg welkom." Het concept van College Style draait veel om het mixen en matchen van kledingstukken. Wor legt uit hoe dat werkt: "Van sportief tot klassiek, alles wat we verkopen is met elkaar te combineren. Op die manier kun je met een kleine collectie heel veel combinaties maken."

Exclusieve merken
College Style verkoopt enkel merken die exclusief bij dit modehuis te koop zijn. Neem bijvoorbeeld Lynde. "Dit is onze business-classiclijn. We hebben jasjes en jurkjes. Ook verkopen we Blue River, een hele sportieve lijn, ideaal voor mensen die bijvoorbeeld golfen of zich graag kleden in een polo. We zien ook hele leuke kleuren zoals limegroen en hardgeel. Je ziet, we hebben echt allerlei stijlen, zowel semiklassiek als sportief."

"Of neem de casual look van het merk Emma (verkrijgbaar van XS tot XXL). Erg leuk voor de jongere vrouw. Lange wijde rokken, witte jurkjes met kant, zoete roze blouses en ook hier geldt weer dat alles heel goed met elkaar te combineren is. Iedere maand krijgen we nieuwe collecties binnen, dus dat maakt het leuk om regelmatig binnen te lopen."

Kwaliteit
Bij College Style zijn heel veel leuke accessoires zoals shawls en kettingen verkrijgbaar. "Die hoef je niet te laten hangen, want die zijn prima betaalbaar. Dat geldt eigenlijk voor al onze kleding, die echt niet in het duurdere segment valt. Onze kleding is kwalitatief goed, heeft een mooie pasvorm en wordt in eigen beheer gemaakt."

College Style is te vinden aan de Nassaulaan 14 en is uiteraard ook geopend op koopavond. Achter in de zaak is een leuke plek gemaakt met zitjes waar iedereen wat kan drinken. "Bij ons staat de koffie altijd klaar", zegt de opgewekte Cora Wor.

'Onze kleding hoef je niet te laten hangen, want het is erg betaalbaar'