Allen Weerbaar houdt punt over aan topper

BUSSUM - Allen Weerbaar heeft een punt overgehouden aan de topper tegen APWC. De Bussumse koploper deelde met 2-2 de punten tegen de naaste belager, al hadden de Bussumers recht op wat meer.

Met leuk voetbal over en weer was het treffen tussen de twee beste ploegen van de zesde klasse aangenaam. Allen Weerbaar kwam op voorsprong door een goal van Ferhat Uysal. APWC kwam daarna terug en nam de voorsprong zelfs over. Nog voor de rust kwam Allen Weerbaar op 2-2, waarmee het resultaat meteen al op het scorebord stond. Toch kregen de twee ploegen ook na rust nog kansen. Allen Weerbaar kreeg de beste en had zelfs recht op een zege, maar de Bussumers hadden geen geluk: tot twee keer toe werd een Bussumse treffer afgekeurd.

Ondanks de verspeelde punten tegen APWC staat Allen Weerbaar nog wel aan kop van de zesde klasse. De voorsprong op de nummer twee bedraagt één punt. Een zege had een voorsprong van 4 punten opgeleverd.

Toch heeft Allen Weerbaar nog goede kansen om de eerste plaats de laatste weken van het voetbaljaar vast te houden. De Bussumers spelen nog zeven duels.