Drie dagen feest tijdens Bussums carnaval

BUSSUM – Carnavalsvereniging De Erwtenschieters maken zich weer gereed voor drie dagen feest. Iedereen is uitgenodigd om mee te feesten.

Zaterdag krijgt Prins Carnaval om 11.11 uur de sleutel van Bussum uit handen van burgemeester Henk Heijman. Daarna begint om 12.00 uur de optocht van mooie praalwagens door het dorp. De start is op de Struikheiweg bij station Bussum-Zuid.

Zaterdagavond start het groot gekostumeerd carnavalsbal met zanger Eric Diked (bekend van zijn hit 'De Pizzahut'). Aanvang: 20.30 uur in The Spot, kosten 8 euro. Er zijn prijzen voor degenen die het mooist verkleed komen.

Kindercarnaval
Het kindercarnaval is zondag 2 maart ook in The Spot, gratis toegang. Aanvang: 13.30 uur. Dan is er onder andere een optreden van een goochelaar/entertainer en de dansmariekes zullen een show geven. Deze middag is ideaal voor ouders en kinderen die kennis willen maken met de vereniging.

Maandagmiddag zullen de Erwtenschieters nog een stunt uitvoeren en 's avonds eindigt het feest met het katerbal in The Spot. Aanvang: 20.30 uur. Deze avond treedt de zanger Christiaan Welker op.