De Meern geeft SDO lesje kansen benutten

BUSSUM - Het slecht benutten van kansen heeft de voetballers van SDO afgelopen weekend een nederlaag opgeleverd tegen het sterke De Meern. SDO moest genoegen nemen met een 0-3 nederlaag tegen de net wat beter presterende tegenstander.

SDO verloor dan wel, maar speelde goed. Voor rust zetten de Bussumers veel druk naar voren, maar het duurde lang voordat er kansen kwamen. Sterker nog: de eerste goede kans was voor de tegenstander, maar doelman Rolf Hazelaar redde goed. Na een half uur spelen zorgde ook SDO voor gevaar, maar scherpte ontbrak. De Meern had meer geluk en kwam na een klutsbal nog voor rust op voorsprong.

Meteen na rust kwamen er weer kansen voor zowel SDO als De Meern. Maar wat de Bussumers ook probeerden, goals bleven achterwege. Toch bleven zij veel druk zetten om de tegentreffer te forceren. Dat leverde De Meern weer kansen op om met counters de voorsprong te vergroten.

Na de nederlaag van afgelopen weekend staat SDO op een zesde plaats. De achterstand op de top 3 van het klassement bedraagt ondertussen 5 punten. Volgende week speelt SDO tegen De Kennemers.