Koploper te sterk voor handballers BHC/SDS'99

Het spel was met vlagen wel goed, maar toch was de tegenstander afgelopen weekend een maatje te groot voor de handballers van BHC/SDS'99. De Bussumse handballers leden een 17-29 nederlaag tegen de koploper van de hoofdklasse.

Vooral voor de rust konden de Bussumers nog goed meekomen. Met goed handbal werd er voldoende druk gezet en golfden er genoeg aanvallen naar de goal van de tegenstander. BHC/SDS'99 nam op enkele momenten zelfs brutaal de voorsprong, maar zag dat US wel steeds weer terug kon komen. Ook na rust bleef BHC/SDS'99 goed doorspelen, maar bleek US toch een maatje te groot. De Amsterdamse koploper pakte een voorsprong en kon verder bouwen naar een grotere marge. Voor BHC/SDS'99 betekende dat meteen een nederlaag. Zij zakten af naar een op twee na laatste plaats van de stand. Toch bedraagt de voorsprong op de echte gevarenzone nog wel een knappe acht punten. De achterstand op de bovenste helft van de stand bedraagt slechts 4 punten.