Bussumse zaalvoetballers
zonder punten

BUSSUM - Een wat slechtere tweede helft heeft de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling afgelopen weekend de kop gekost tegen AN. De Bussumse zaalvoetballers verloren het duel met 4-2.

Tot aan de rust konden de Bussumers nog goed meekomen. De ploeg benutte de kansen wat beter dan de tegenstander en kwam al snel op voorsprong. Eerst kon Jesse Stroomberg de score openen na een goede manoeuvre van Desley Groenwegen. Ook daarna bleven er kansen komen, maar maakte de tegenstander een tegentreffer. Wat fouten over en weer maakten het duel erg spannend. Toch kwamen de Bussumers vlak voor rust weer op voorsprong door een treffer van Rowell van der Meer.

Kracht
Na de rust bleek dat de kracht voor de Bussumers weg was. Dat gaf de tegenstander de kans om terug te komen. Nadat Van der Meer geel kreeg, kon de tegenstander toeslaan en op 2-2 komen. Ook daarna werden de Bussumers nog gestraft en moest het met een ondertal spelen. AN benutte dat goed en kon vervolgens weglopen. De Wevershoofse tegenstander kon twee keer meer scoren dan de Bussumers en won het duel daardoor.