Duel voetbalsters SDO gestaakt

BUSSUM - Een rode kaart heeft er zondag voor gezorgd dat het duel tussen de voetbalsters van SDO en Zaandijk vlak voor de slotfase werd gestaakt. Na de straf voor de verzorgster van de tegenstander nam ze weer plaats op de bank. Daarna werd het duel gestaakt. De Bussumers stonden op dat moment met 2-1 achter.

SDO speelde een erg goede eerste helft en kreeg al snel kansen. Halverwege de eerste helft kon Deborah van Boxtel de score openen. Toch kwam de tegenstander vlak voor rust nog terug. Na de rust leek het spel van SDO compleet ontregeld. Van goed voetbal was geen moment sprake meer. Ook de tegenstander speelde behoudend, maar kon met een counter toch een voorsprong op het scorebord zetten.

Daarna kwam de rode kaart. Wat er met het resterende gedeelte van het duel gaat gebeuren, moet de KNVB bepalen.