Jaqueline Knapen en Monique Kamphorst in de winkel aan de Huizerweg.
Jaqueline Knapen en Monique Kamphorst in de winkel aan de Huizerweg. Foto: Bob Awick

SNS Bank Bussum helpt bij invullen belastingaangifte

BUSSUM - Vesting Adviesgroep uit Naarden en de SNS Winkel in Bussum houden aanstaande zaterdag een speciaal belastingspreekuur. In de winkel aan de Huizerweg 5 A vult de erkend belastingadviseur de aangifte correct in en geeft zij tips over bijvoorbeeld aftrekposten en kortingen.

Monique Kamphorst van de SNS Winkel in Bussum: "Veel mensen vinden het elk jaar weer lastig om de belastingaangifte correct en tijdig in te vullen. Het bij elkaar zoeken van alle nodige gegevens wordt vaak als vervelend ervaren. Net als het krijgen van duidelijkheid over aftrekposten trouwens. Door samen met een erkend belastingadviseur hun aangifte bij ons in te vullen, willen we hen deze last uit handen nemen."
Belastingconsultant Jaqueline Knapen helpt op het spreekuur voornamelijk particulieren. "Door de enorme veranderingen in de regelgeving kunnen sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien. Stel je hebt persoonlijke veranderingen zoals de aankoop van een huis of een echtscheiding, dan komt er veel op je af. Ook kan het zijn dat er door wetgeving veel vragen zijn over bijvoorbeeld zorgkosten en andere aftrekposten. Ook help ik graag ouderen die bijvoorbeeld geen computer of DigiD-code hebben."

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich bij de winkel aan de Huizerweg 5A aanmelden voor het spreekuur. Een consult kost 65 euro.