DTS net te sterk voor korfballers DOC

BUSSUM - Een goed duel, maar geen goed resultaat zaterdag voor de korfballers van DOC. De Bussumers verloren nog net van DTS: 16-14.

Het duel was van seconde tot seconde spannend. DOC en DTS deden geen moment voor elkaar onder. De Bussumers openden de score, maar de tegenstander kwam al snel terug. Voor rust waren de twee teams erg aan elkaar gewaagd, waardoor de achterstand van DOC beperkt bleef.

Na de rust veranderde het spelbeeld amper. De twee teams bleven doelpunten maken. Pas halverwege de tweede helft stokte de DOC-aanval, omdat DTS fel druk zette en DOC daardoor problemen had met het creƫren van goede kansen. DTS kon een voorsprong pakken. DOC had daar geen antwoord op en moest genoegen nemen met de nederlaag.

Het duel van afgelopen weekend was voor DOC meteen het laatste duel van deze maand. Over 3 weken hervat de ploeg met een duel tegen Asonia.