BHC/SDS'99 komt net tekort

BUSSUM - Slechts één doelpuntje kwamen de handballers van BHC/SDS'99 afgelopen weekend tekort tegen KRAS/Volendam. De Bussumers verloren met 28-27 van de sterke Volendammers.

BHC/SDS'99 stond tegenover een verslaanbaar KRAS/Volendam. Aan de kant van de Bussumers was de ploeg echter door meerdere redenen wat gehavend. Spelers hadden zich verslapen, waren te laat of geblesseerd. Dat was goed te merken. Al vroeg na de start van het duel stond BHC/SDS'99 met 6-0 achter. Daarna werd de ploeg wakker en konden de Bussumers zonder grote problemen terugkomen. Toch was het voor rust weer KRAS/Volendam dat weg kon lopen. Na de eerste helft stond er een 20-13 ruststand op het scorebord.

Sterker
Na de rust was BHC/SDS'99 wat sterker. De ploeg had het spel wat aangepast en dat had effect: de Bussumers kwamen sterk terug en maakten veel doelpunten. KRAS/Volendam had steeds meer problemen met het spel van de Bussumers. Vlak voor de slotfase stond er een 26-26 stand op het scorebord. De Bussumers kwamen echter net tekort om het goede spel toen ook door te zetten en verloren het duel.

Achterstand
BHC/SDS'99 staat na afgelopen weekend op een negende plaats, op 4 punten achterstand van de top 3.