DOC op alle fronten afgetroefd

BUSSUM - Geen kansen afgelopen weekend voor de korfballers van DOC. De Bussumers werden op alle fronten afgetroefd door SDO en verloren met 13-19 van de nog ongeslagen koploper.

DOC speelde vooral voor rust ondermaats en keek al snel tegen een grote achterstand aan. SDO zette al meteen veel druk en mede daarom maakten de Bussumers veel plaatsfouten. Dat leverde voor rust een achterstand van 4-11 op, waarmee de Bussumers al verslagen leken.

Na rust was het spel van DOC echter wat beter en kon het zoetjesaan ook wat aanvallen. De Bussumers scoorden weer en na een paar snelle goals werd een groot gedeelte van de achterstand weggewerkt. SDO kon de voorsprong echter goed vasthouden en voor de koploper was de zege al snel zeker.

Toch bleef de schade voor de Bussumse ploeg beperkt. DOC staat nog steeds exact halverwege de stand en kan geen kant meer op. De koplopers hebben een te grote voorsprong. Aan de andere kant heeft DOC ook voldoende punten.