'Echt gaaf om als eerste auto een ASX te krijgen.'
'Echt gaaf om als eerste auto een ASX te krijgen.' Foto:

Julia dolblij met Mitsubishi ASX

Meteen na haar overwinning in The Voice of Holland kreeg Julia van der Toorn de sleutel van een fraaie Mitsubishi ASX in handen. "Echt gaaf om als eerste auto meteen een ASX te krijgen", aldus de 18-jarige muzikante uit Bussum. Want behalve een platencontract was ook deze splinternieuwe Mitsubishi ASX 1.6 Intense een hoofdprijs van de Voice-competitie.
Voorlopig kan Julia nog niet achter het stuur zitten, want ze is nog druk bezig met het halen van haar rijbewijs. Gelukkig zitten ook de passagiers zeer comfortabel in deze ASX. Zo komt Julia heerlijk uitgerust aan bij optredens. Het zal geen probleem zijn om een chauffeur te vinden: "Ik denk dat mijn ouders zo'n nieuwe auto helemaal geweldig vinden, zeker mijn vader, want die is best autogek."

Al vanaf de eerste editie van The Voice of Holland stelt Mitsubishi Motor Sales Nederland voor de winnaar een Mitsubishi ASX ter beschikking. Voor wie iets minder talentvol is: de auto is te koop vanaf 26.990 euro. Hij heeft een krachtige en heel zuinige benzinemotor met een groen B-label. Standaard is de ASX Intense voorzien van onder meer een panoramisch glazen dak, Bluetooth carkit en Xenon-koplampen.