Nederlaag zaalvoetballers

BUSSUM - Weer geen punten voor de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling afgelopen weekend. De Bussumse zaalvoetballers speelden ondermaats en verloren van het betere AC Kingdom: 5-3.

De voortekenen waren nog goed voor de Bussumers: zij hadden een complete ploeg en leken op oorlogssterkte. De start van de Bussumers was dan ook goed. De zaalvoetballers pakten al snel een voorsprong toen Desley Groenwegen kon scoren na een voorzet van Jesse Stroomberg. Heel even leken de Bussumers door te zetten, maar de tegenstander kwam al snel terug. Ook toen de Bussumers voor een tweede keer op voorsprong kwamen had de tegenstander een antwoord klaar. Vlak voor rust kwamen de Bussumers zelfs op achterstand te staan.

De coach van de Bussumers hamerde na de eerste helft op meer scherpte. Toch moest men al snel constateren dat de ploeg faalde. Of sterker: de tegenstander was veel alerter en counterde razendsnel naar een 5-2 voorsprong. De Bussumers zetten vervolgens alles op alles om nog terug te komen, maar de kansen van de ploeg strandden. Alleen een afstandsschot van Jesse Stroomberg trof nog doel voor de Bussumers.