Afbeelding
Foto:

Janneke Leber

Bussumse sinds 22 jaar
Medium met een zelfstandige praktijk
46 jaar oud

Wat doe je als medium?
"Sommige mensen zitten in de knoop met zaken uit hun eigen leven. Als een soort tomtom zet ik mijn helderziende waarnemingen in om te kijken waar deze mensen zijn en hoe ze verder kunnen komen. Verder kan ik in contact komen met overleden dierbare.n Door een lijntje met boven in te schakelen kan ik met informatie komen die veel troost biedt."

Hoe kwam je achter je gave?
"Het is geen gave, ik heb gewoon aanleg. Mijn talent is om te voelen. Na de geboorte van mijn eerste kind kwam bij mij het besef. Voor die tijd ergerde ik mij juist aan mijn gevoeligheid en kwetsbaarheid."

Char of Jomanda?
Char. Het valt mij op dat veel mensen het bij haar alleen maar hebben over letters en het noemen van namen. Ze vergeten dat ze een voorvechtster is geweest voor veel mediums. Ook wist ze aan willekeurige mensen echt heel veel informatie te geven."

Wat doe je in je vrije tijd?
"Ik ben bijna dagelijks op de hei te vinden, daar kan ik echt mijn batterij opladen. Ik hou erg van hardlopen."

Welk Bussums nieuws houdt je bezig?
"De leegstand van de winkels. Kleine pandjes zijn in no time verhuurd. Het zou volgens mij ook een oplossing zijn om de grote panden in kleinere panden op te splitsen. Het probleem is nu dat veel winkelpanden te duur zijn."

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
"Voor sushi met zalm. Dat smelt op je tong en vind ik een echte traktatie."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Een deel reserveren voor de studie van mijn zonen. Een ander deel wil ik gebruiken om mijn praktijk uit te laten groeien tot een spiritueel centrum. En tot slot wil ik een deel weggeven, bijvoorbeeld aan kinderen in het buitenland die opgroeien in onmogelijke situaties."