Volksuniversiteit start met zomercursussen

BUSSUM – De Volksuniversiteit Naarden-Bussum start het nieuwe jaar met cursussen die aansluiten bij het voorjaar en de zomer. Denk hierbij aan taalcursussen voor op vakantie en cursussen over klussen in de tuin of in het huis.

De Volksuniversiteit Naarden-Bussum heeft voor dit seizoen 169 activiteiten gepland staan. Jaarlijks zijn er tussen de 1800 en 2100 mensen die hier aan meedoen. Daarmee is de Volksuniversiteit van Naarden-Bussum de grootste in de regio. Voor het komende half jaar zijn er weer veel nieuwe cursussen, vooral op het culturele vlak. Zo geeft bijvoorbeeld Wim Krijnen een lezing over het Naardermeer, gevolgd door een vaartocht. Ook nieuw is het paaseieren breien en glaceren met acrylverf.
De bestlopende cursussen zijn alle talen, bridge, iPad, fotografie, beeldhouwen in speksteen, koken, lezingen en de teken- en schildercursussen. Bij alle cursussen zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor wat betreft de talencursussen ligt de nadruk op spreek- en luistervaardigheid, gecombineerd met grammatica en schrijfvaardigheid. De cursussen zijn in principe toegankelijk voor iedereen. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitnaardenbussum.nl.