SDO vergeet te scoren en pakt punt

BUSSUM - Ondanks genoeg kansen heeft SDO slechts een punt overgehouden aan het duel met het ervaren Pancratius. Het probleem was vooral dat de Bussumers vergaten te scoren, waardoor het slechts 0-0 bleef.

SDO speelde sterk en kon de tegenstander kansloos laten. Vooral de achterhoede van de Bussumers gaf geen kans weg en dat zorgde er mede voor dat de Bussumers vooral aan aanvallen konden denken. Aanvallend kwamen de Bussumers echter tekort. Steeds was de opbouw wel goed, maar telkens als de bal rond de goal van de tegenstander kwam, maakte SDO fouten en kwamen er amper bespeelbare ballen voor het doel.

SDO kreeg wel enkele grote kansen maar moest deze, vaak door wat foutjes, onbenut laten. De Bussumers hadden het geluk dat de tegenstander helemaal geen kansen kreeg, waardoor het duel toch nog een punt opleverde, ondanks het feit dat er niet goed werd omgegaan met de kansen.

SDO staat na afgelopen weekend vooralsnog op een elfde plaats van de stand. Het gat met de onderste plaats bedraagt 4 punten, omdat nummer laatst DEM nog helemaal geen punten heeft gepakt. Komend weekend gaat SDO naar de nog ongeslagen koploper De Meern. De Utrechters hebben 3 keer gewonnen, onder andere van NVC.