Afbeelding
Foto: Fotogragfie Ton van der Hoorn

Kloosterman Keukens & Badkamers Tweede Paasdag open!

Op zoek naar een prachtige keuken of badkamer van topkwaliteit? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen! Dit gerenommeerde familiebedrijf, dat al meer dan 30 jaar bestaat, staat bekend om zijn op maat gemaakte keukens en badkamers van de hoogste kwaliteit. En nu is het de perfecte tijd om langs te komen, want ze hebben een aantal speciale aanbiedingen die u niet wilt missen!

Ruim 3 jaar geleden hebben ze hun intrek genomen in een prachtige nieuwe showroom aan de Ambachtsweg in Huizen, waar ze de meest adembenemende keukens en badkamers presenteren. Maar met de komst van nieuwe collecties worden enkele showroommodellen vervangen. En dat betekent goed nieuws voor u. De showroomkeukens en badkamers die plaats moeten maken voor de nieuwe opstellingen worden nu aangeboden met zeer aantrekkelijke kortingen. Dit is uw kans om een hoogwaardige keuken of badkamer te bemachtigen voor een fractie van de normale prijs.

Of u nu houdt van strak en modern, klassiek en tijdloos, of juist gaat voor een luxe spa-ervaring in de badkamer, bij Kloosterman Keukens & Badkamers vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ze werken met de mooiste materialen en leveren vakmanschap van het hoogste niveau. Bovendien worden alle keukens en badkamers op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw wensen en de stijl van uw huis.

Wilt u deze prachtige showroommodellen zelf komen bewonderen en profiteren van de hoge kortingen? Zet dan Tweede Paasdag in uw agenda! De winkel is geopend van 10.00 tot 16.00 uur, zodat u ruim de tijd heeft om rustig rond te kijken en inspiratie op te doen. Het vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu al concrete ideeën hebt of nog zoekende bent, ze helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken of badkamer voor uw huis.

Mis deze unieke kans niet en breng een bezoek aan Kloosterman Keukens & Badkamers op Tweede Paasdag! Geniet van de prachtige showroom, profiteer van de hoge kortingen en laat u inspireren door de mogelijkheden voor uw droomkeuken of -badkamer. Wees er snel bij, want op is op!

Afbeelding