Afbeelding
Foto:

VanHuyse: Uw Vertrouwde Partner in Wonen

Bij het kopen of verkopen van een huis is een betrouwbare makelaar van onschatbare waarde. Lieke Bloemhof van VanHuyse staat garant voor deskundige begeleiding en neemt alle zorgen uit handen, zowel tijdens als na het (ver)koopproces. Onze uitgebreide diensten omvatten niet alleen het adviseren over hypotheken en verzekeringen, maar ook een conciërgeservice, stylingadvies en opslagfaciliteiten. 

Hoewel VanHuyse een nieuwe naam is in de regio, vertegenwoordigt de makelaar achter VanHuyse allesbehalve nieuwigheid. Maak kennis met Lieke Bloemhof, met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector en diepe wortels in ‘t Gooi. Met haar lokale expertise, uitgebreide netwerk en passie voor service op maat is Lieke de ideale makelaar om uw woondromen te verwezenlijken. Of u nu de waarde van uw woning wilt weten of op zoek bent naar uw droomhuis, Lieke staat klaar om u te begeleiden. Bel 035-2031390 of mail naar lieke@vanhuyse.nl voor een vrijblijvende kennismaking. 

En wanneer de verhuisdozen zijn uitgepakt, blijft VanHuyse uw partner in wonen. Onze VanHuyse concierge biedt persoonlijke assistentie bij alle huishoudelijke klusjes: van schilderijen ophangen tot sloten vervangen.