Afbeelding
Foto:

Vleesatelier Dijkstra wordt Tante Door Dealer

Naarden Wij kunnen niet in één dag de wereld veranderen, maar samen met onze klanten doen we elke dag een stapje.

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar jouw stukje kip vandaan komt.
Vanaf maandag 22 april worden wij van Vleesatelier Dijkstra Tante Door-dealer.
Tante Door is een 100% Nederlandse kip omdat alle bedrijven in de keten uitsluitend in Nederland gevestigd zijn.
Het Tante Door kipconcept heeft naast de algemene standaardcertificeringen een totaal eigen controleprogramma dat onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd wordt door Kiwa VERIN.

Binnen het Tante Door kipconcept is bewust gekozen voor een langzaam groeiend ras. Zo leeft Tante Door gemiddeld 30% langer dan een reguliere kip. Naast een optimaal stalklimaat, stalverrijking en afleidingsmateriaal hebben de kippen een natuurlijk dag-en-nachtritme.

Het gebruik van antibiotica en coccidiostatica wordt in de gehele keten van het Tante Door volledig uitgesloten. Om te voorkomen dat de Tante Door kippen ziek worden, krijgen zij speciaal voer. Door het toevoegen van etherische oliën, zuren en butyraten aan het voer van de Tante Door kippen wordt de darmgezondheid ondersteund. De etherische oliën en zuren werken antibacterieel en butyraten werken ontstekingsremmend en hebben daarmee een helende werking op de darm. Ook is het vlees van onze Tante Door kippen volledig vrij van salmonella.

Vleesatelier Dijkstra nodigt u uit om in onze winkel op de Mackaylaan 46a in Naarden kennis te maken met het Tante Doorconcept en het verschil te komen proeven en ervaren en heeft de volgende knallende actieaanbieding: 

Hele gegrilde Tante Door kip € 4,99
Gegrilde Tante Door kippenbout € 0,99