Donderdag 1 juni

Gezellig bridgen

9.00 uur | Spieghelwijck Bussum

U bent van harte welkom om een potje te bridgen. Er is geen contrubutie en eventuele comsumpties zijn € 1,-. U kunt vrijblijvend komen kijken of het iets voor u is. Aanmelden bij An: 035-6920295.

Gezellige wandeltocht

13.00 uur | Maatjesproject Bussum

Voor iedereen die van wandelen houdt organiseren we een korte wandeltocht in Bussum en omgeving. Leg jij graag contact met anderen in een kleine groep, wandel dan gezellig mee.

Bridge onder begeleiding

13.30 uur | Denksport Centrum
Bussum

Bridge onder begeleiding. Elke donderdag van 12.30 - 17.00 uur. Nieuwe Enghlaan 6, Bussum. Kosten 4 euro. Vragen onder het bieden en spelen mogelijk, wekelijks een les van een half uur. Inl.: Joop van Boeschoten, 035-6941547.

Biograaf Jos Versteegen 

19.00 uur | Comenius Museum Naarden

Biograaf Jos Versteegen komt vertellen over schrijver en psychiater Hans Keilson en zijn band met medevluchteling Jan Amos Comenius. Vluchtelingen zijn van altijd en lijken elkaar door de eeuwen heen te ‘vinden’. 

Muziekvereniging het Gooi

19.30 uur | Utrechtse Poort
Naarden

Jubileumconcert Muziekvereniging het Gooi.

Vrijdag 2 juni

Klaverjassen

14.00 uur | Spieghelwijck Bussum

De klaverjasclub speelt op beide dagen tijdens de inloop- en spelletjesmiddag. Er is geen contributie. Dus u kunt ook een ander spelletje doen of langs komen voor een kopje koffie of thee en voor de gezelligheid. 

Zaterdag 3 juni

Repair Café Naarden

10.00 uur | De Plataan Naarden

Repair Café Naarden is elke eerste zaterdag van de maand geopend om uw defecte spullen te repareren. Kom langs met uw huishoudelijke apparaat, kleding, fiets e.d. Een team van vrijwilligers gaat aan de slag. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Energiebesparen Wattnu

10.00 uur | De Plataan Naarden

Energiecoaches van Wattnu helpen u gas en elektriciteit besparen tijdens het Repair Café. Zij geven u info en tips over maatregelen, subsidies en financieringsmogelijkheden.

Expo Jolanda en Stella

12.00 uur | Galerie Muiden 

Jolanda van Hattum en Stella Abraas exposeren met kleurige schilderijen en spannende sculpturen. Feestelijke opening tijdens Kunststad Muiden op zondag 4 juni.

Wandelen en koffietje?

14.30 uur | Spieghelwijck Bussum

Op steenworp afstand van Spieghelwijck kunt u prachtig wandelen op de Fransche Kampheide, het Spanderswoud, maar ook b.v. Cruysbergen. En uiteraard staat dan bij ons een kopje koffie voor u klaar. 

Zondag 4 juni

Kunststad Muiden

11.00 uur | Vesting Muiden 

Elke eerste zondag van de maand zetten meer dan 10 locaties en meer dan 20 kunstenaars de deuren van ateliers, galeries en overige locaties open om het publiek op kunst te trakteren. Van 11.00 - 17.00 uur. Plattegrond met route aanwezig.

'Com o vento'

16.00 uur | Grote Kerk Naarden

Portugese zangeres Magda Mendes brengt Zuid-Europese elementen terug te horen in zelfgeschreven liedjes, speciaal gearrangeerd door gitarist Ward Veenstra. Met een nieuwe bijzondere bezetting bestaande uit viool, cello en gitaar.

Maandag 5 juni

Lex geheugentraining

10.30 uur | De Palmpit

Doe gerust mee en geef u op bij Lidy, 06-23353813 of De Palmpit.


Woensdag 7 juni

Masterclass 

18.30 uur | Groene Ruijter Bussum

Mot in Mokum is Nicky's vlindertuin speciaal voor Nederlandse vlinders in Amsterdam, waar je alles leert over hoe je je tuin ideaal voor vlinders kunt inrichten. Help je mee samen werk te maken van de natuur? Schrijf je snel in! altijdwerkplaats.nl/woensdag-7-juni-2023-19-30-uur-grru-masterclass-door-vlinderman-nicky.