Afbeelding
Foto: GMB

Nationale Diabetes Challenge, gratis deelname

GOOISE MEREN Wil je meer bewegen en een gezondere leefstijl aannemen? Wandel dan wekelijks gratis mee met de Nationale Diabetes Challenge Gooise Meren. Dat adviseert Sabine Banda van Gooise Meren Beweegt.

De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer twintig weken lang wandelen belangstellenden gratis onder begeleiding in hun eigen buurt. Iedereen is welkom; met óf zonder diabetes. Banda: "Wekelijks samen wandelen is niet alleen goed voor je gezondheid en diabetes, maar ook nog eens heel erg gezellig. Na een succesvolle Nationale Diabetes Challenge in 2022 is Gooise Meren Beweegt dit jaar opnieuw organisator van deze fantastische wandelchallenge.”
Op maandag 8 mei en woensdag 10 mei starten de eerste wandelingen. Er is twee keer per week een begeleide wandeling van ongeveer een uur. Beide in Naarden, op maandag en woensdag om 11.00 uur. Op maandag is de start vanaf De Veste aan de Koningin Wilhelminalaan 1 en op woensdag vanaf De Plataan aan de Majoor Kampsstraat 3.

Meedoen? Neem dan een kijkje op www.gooisemerenbeweegt.nl (Nationale Diabetes Challenge Gooise Meren). Vragen? Mail/bel Miek van Setten, m.vansetten@gmbeweegt.nl of 06-40442820.