Afbeelding
Foto: PR

Dazz’ling Diva’s zingen sterren van hemel: ‘De energie spat er vanaf!’

Cultureel

NAARDEN - Het Gooise vrouwenkoor Dazz’ling Diva’s heeft - onder leiding van de bevlogen dirigent Thomas Scherder - opgetreden in Het Ravelijn. Diverse bewoners en overige belangstellenden waren afgekomen op wat eigenlijk een inlooprepetitie was. De bezoekers werden onthaald op een spetterend optreden.

Een traktatie van een mix met oudere én eigentijdse songs, variërend van poppy nummers van Ed Sheeran en Duffy tot een nostalgisch Perfect Day van Lou Reed, en als afsluiting een schitterende medley van muziek uit de jaren 60 musical ‘Hair’. Het publiek wist het te waarderen: ‘De energie spat ervan af’, ‘mooie interactie tussen dirigent en het koor’, ‘heerlijke, melodieuze nummers!’ en beloonde het muzikale gezelschap dan ook met een staande ovatie.

Thomas Scherder is sinds september 2021 dirigent van de Dazz’ling Diva’s. Hij zit in zijn afstudeerjaar van het conservatorium van Rotterdam. Zijn specialiteiten liggen in de pop- en rockzang. Thomas begeleidt het koor op de piano en dirigeert de Diva’s met veel enthousiasme en vol energie.

Heb je ook zin om (weer) te gaan zingen, je stemgebruik te verbeteren en bij elke repetitie weer nieuwe energie en inspiratie op te doen? Dazz’ling Diva’s verwelkomt graag nieuwe zangeressen. Meld je aan bij Ingrid Selderbeek: telefoon 06-24509962 of bij Thomas Scherder: telefoon 06-84420407.