Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- De Kleine Zaal om de hoek in Bussum organiseert klassieke muziekconcerten op hoog niveau. Voor het bestuur wordt een PR-medewerker gezocht. Je bewaakt de website en onderhoudt contacten met de pers en sponsoren en plaatst berichten op sociale media. Wij zijn een gezellig bestuur!

- Versa Kinderwerk in de Uit-Wijk zoekt vrijwilligers voor de huiswerkbegeleiding op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Ga je graag met kinderen om en vind je het leuk om kinderen te helpen? Reageer!

- Zwemhulp in De Zandzee in Bussum gevraagd voor gehandicapte Martin-Jan van 41 jaar op vrijdag van 14.00 tot 15.45 uur. Wil jij hem helpen met het aan- en uitkleden, zodat hij kan blijven zwemmen? Het is niet erg als je een keer verhinderd bent.

- Coördinator VoorleesExpress Bibliotheek Gooi+. De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling van kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Als coördinator begeleid jij gedurende het voorleesseizoen (20x) de aan jou toegewezen gezinnen en de daarbij behorende voorlezers. Interessant en zinvol projectmatig werk.

Informatie: www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur (Ceintuurbaan 47 in Bussum) of op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur (Maj. Kampsstraat 3 in Naarden, gebouw De Plataan).