Afbeelding

Vacaturebank Gooise Meren

Gooise Meren Een selectie uit het brede vacatureaanbod van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- De tuin van het Vogelopvangcentrum Naarden kan een fikse opknapbeurt gebruiken. Wie houdt van tuinieren en vindt dit leuk om te doen? De beheerder fungeert als vraagbaak en jouw deskundigheid is leidend. Kortom, heb je groene vingers en zin in een zelfstandige uitdaging? Welkom!

- Het is weer voorjaar en bewoners van de Veste en de Beer in Naarden willen er graag met de duofiets op uit. Wie houdt van fietsen en vindt het leuk om samen met een bewoner op de duofiets op jouw tijd een gezellig fietstochtje te maken?

- Houd jij van lezen én van kinderen? Doe dan mee met het project VoorleesExpress. Voor dit project van twintig weken en twee uurtjes per week zijn wij op zoek naar voorlezers. Je leest kinderen in een gezin met taalachterstand voor. Ook stimuleer je ouders om zelf voor te gaan lezen.

Meer informatie

Ga naar www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden (De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).