Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Anna (76) uit Naarden leeft voor de muziek. Zorg jij voor een vrolijke noot in haar leven? Anna is een prachtig verzorgde en gevoelige vrouw met humor. Ze is zeer muzikaal en heeft veel gereisd en opgetreden. Zij zoekt een gezellig maatje voor een wekelijks bezoekje bij wie ze zich geborgen kan voelen vanwege haar Alzheimer;

- Stichting Kinderen in Nood richt zich op kansarme gezinnen en kinderen die in een noodsituatie verkeren, de focus ligt op Oost-Europa. Zij zoeken een secretaris. Je bent de spil van het bestuur, verzorgt de correspondentie, de nieuwsbrief, onderhoudt contacten en bereidt de bestuursvergaderingen voor. We hebben een fijn bestuur en gaan graag met jou in gesprek;

- Houd je van koken? Samen met andere vrijwilligers kook je een of tweemaal per maand een maaltijd voor een groep van ongeveer 25 oudere mensen in Muiden of Muiderberg. Je begint rond 17.00 uur en het kost je drie uurtjes per keer. Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij Samen Doen, de werkgroep die dit organiseert.

De Vrijwilligerscentrale is tot en met vrijdag 6 januari gesloten. Reageren kan via de website www.vcgooisemeren.nl, stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel met 035-6231100. Vanaf 10 januari is de Vrijwilligerscentrale weer te bezoeken. In Bussum (Ceintuurbaan 47) op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op woensdag in De Plataan tussen 15.00 en 16.00 uur.