Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Vrijwilligers worden vandaag - 7 december - op de nationale Vrijwilligersdag in het zonnetje gezet. Ook Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren wil alle inwoners van Gooise Meren die zich vrijwillig inzetten hartelijk bedanken. Wil je je ook inzetten als vrijwilliger? Hieronder een greep uit de vele vacatures:

- Als duizendpoot ondersteun je de twee initiatiefnemers van de Altijd Werkplaats (sociale onderneming) in Bussum met administratieve en secretariële zaken. Minimaal vier uur per week en het is fijn als je betrokken bent bij duurzaamheid en biodiversiteit;

- Stichting Struikelstenen Gooise Meren is op zoek naar vrijwilligers die gedigitaliseerde bestanden willen doorzoeken naar nabestaanden van de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog in Gooise Meren. Het doel van de stichting is om slachtoffers van de Holocaust te herdenken;

- Enthousiaste vrijwilligers worden gezocht voor toezicht en activiteiten bij de Vondelschool in Bussum of de Rehobothschool in Naarden. Het is van 11.45 tot 13.15 uur op een doordeweekse dag. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur in de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden (gebouw De Plataan).