Alzheimer Café

BUSSUM Bij Bosshardt Het Trefpunt aan het Wilhelminaplantsoen 14 vindt op dinsdag 13 december van 15.00 tot 16.30 uur de laatste bijeenkomst van dit jaar van Alzheimer Café Gooise Meren plaats.

“We sluiten af met een muzikale kerstbijeenkomst met medewerking van de Pauwergirls. Het belooft een sfeervolle middag met een geweldig leuk optreden te worden”, laat de organisatie weten. De zaal opent dertig minuten voor aanvang. Het Alzheimer Café is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen die zorgen voor iemand met dementie (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer), mensen met beginnende dementie, professionals en andere belangstellenden.
Alzheimer Café Gooise Meren is een initiatief van de Werkgroep dementievriendelijk Gooise Meren, een samenwerkingsverband tussen Alzheimer Nederland, afdeling Gooi en omstreken, de King Arthur Groep, Bibliotheek Gooi en meer en Versa Welzijn en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Gooise Meren. De bijeenkomsten zijn gratis en vrij toegankelijk; vooraf opgeven is niet nodig. “Heeft u problemen met vervoer, laat het ons weten!”

Voor praktische vragen kan contact opgenomen worden met Anita Kruys via akruys@versawelzijn.nl of 06-53939232. Voor meer algemene informatie zie www.alzheimer-nederland.nl. Het eerstvolgende Alzheimer Café vindt plaats op dinsdag 17 januari van 15.00 tot 16.30 uur bij Brasserie Bel Ami (Brinklaan 26 in Bussum).