Afbeelding
Foto:

Ga jij net zo goed als Oranje?

BUSSUM Dankzij de doelpunten van Gakpo en De Jong is het Nederlands elftal door naar de achtste finales van het WK voetbal. Bijna net zo spannend als het WK voetbal is de BussumsNieuws WK-poule. Waar sta jij in het klassement?

Al in de zesentwintigste minuut was het dinsdagavond raak, letterlijk. Cody Gakpo schiet een voorzet van Klaassen precies in de hoek en zet Nederland op 1 – 0 voorsprong tegen gastland Qatar. De goal van Frenkie de Jong maakte er in het begin van de tweede helft nog 2 – 0 van. Die score is ruim voldoende voor het Nederlands elftal om bij de laatste zestien van het WK voetbal te horen. 

En ook al hebben we in Bussum nog niet echt last van WK-koorts, toch gloeiden we dinsdagavond van trots omdat ‘onze jongens’ een treetje hoger zijn gekomen op de WK-ladder.

WK-poule 

Het Nederlands elftal is door naar de achtste finales en de BussumNieuws WK-poule gaat uiteraard ook gewoon door. 

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar misschien heb je nog niet van de WK-poule gehoord. Kleine uitleg: tijdens het WK voetbal in Qatar mag iedereen die in de regio Bussum woont gratis deelnemen aan de BussumsNieuws WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de voetbalwedstrijden tijdens het WK in Qatar en daarmee kun je mooie prijzen winnen. 

Meedoen is helemaal gratis en als Extraatje krijg je tijdens het WK voetbal ook nog eens toegang tot de BussumsNieuws Extra artikelen.

Meedoen kan nog

Heb jij je nog niet aangemeld voor de WK-poule, maar slaat de Oranjekoorts nu toe en wil je toch graag meedoen? Inschrijven kan nog steeds. 

Toegegeven, je moet wel een beetje extra je best doen om met je voorspellingen net zoveel punten te halen als de voetbalfans die nu al in de top tien staan. Maar om met Johan Cruijff te spreken: ‘Nummer één worden is moeilijk, nummer één blijven is bijna onmogelijk.'

Dus ook al sta je nu geen eerste, het kan zomaar nog gebeuren. Bovendien krijgt niet alleen de beste een prijs, ook voor de nummers twee en drie zijn er mooie prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

• De eerste prijs is een gouden ring met briljant en certificaat van Kaled Juweliers Bussum ter waarde van 400 euro.

• De tweede prijs is eevuurwerkpakket Extreme Starburst 288 shots van Vuurwerk Daatzelaar ter waarde van 299 euro.

• De derde prijs is een kapok hoofdkussen van Slaapwereld Bussum ter waarde van 29 euro.

De strijd is begonnen

Elke week delen we het tussentijdse klassement van de Bussumse poule in het BussumsNieuws. Ook online kun je de actuele ranglijst vinden. Wil jij gratis meedoen aan de WK-poule, of wil je het klassement bekijken en zien welke vrienden en bekenden er nog meer meedoen? Scan de QR-code en meld je aan.

Meer informatie? Kijk op www.bussumsnieuws.nl/wkpoule.