Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Een passie voor lezen en kinderen? Elke dinsdag van 14.00 tot 16.30 uur komen kinderen naar de Kids-leesclub in de Uit-Wijk in Bussum. Een-op-een lees je met een kind dat door de basisschool naar ons verwezen is om wat meer te oefenen met lezen. Na een aantal weken merk je al resultaat. Graag verwelkomen we jou in ons gezellige team vrijwilligers;

- Gek op schaatsen en dol op sfeer? Vrijwilligers gevraagd voor De Keet op de schaatsbaan van Bussum op IJs. Heb je in de periode van 9 december tot en met 8 januari wat uurtjes over? Wij zoeken inwoners om mee te helpen bij de kassa of bij het loket uitgifte en inname schaatsen. Het kost je drie uur per keer en je krijgt een gratis schaatsbandje per shift;

- Vera (82) uit Naarden is een originele, creatieve dame die haar isolement wil doorbreken. Het Maatjesproject zoekt voor haar een leuk maatje om mee te wandelen en koffie te drinken. Iets voor jou?

- Heb jij een drukke agenda, maar wil je best iets doen als je het kan inplannen? Amnesty International zoekt in de week van 12 tot en met 18 maart 2023 een aantal mensen die in deze week twee uurtjes kunnen collecteren.

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur in de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden (gebouw De Plataan).