Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- De PlusBus organiseert uitjes voor ouderen naar musea, tuincentra, concerten et cetera. en is op zoek naar een programmamaker. Een maal per twee per maanden komt ons programmaboekje uit. Vind je het leuk om ons programma samen te stellen? Het is flexibel werk, waarbij je zelf je tijd kunt indelen.

- De Dierenbescherming zoekt liefhebbers die in de week van 2 tot en met 8 oktober een uurtje willen collecteren in Gooise Meren. Door jouw inzet kan de dierenbescherming dieren in nood helpen. Heb jij tijd?

- Als gastvrouw of gastheer van Vier Het Leven begeleid je maximaal drie ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden door jou persoonlijk thuis opgehaald om met elkaar naar de voorstelling te gaan en na afloop weer thuisgebracht. Iets voor jou?

- Wie helpt het Kinderwerk van Versa Welzijn om kinderen uit Oekraïne te leren fietsen? Het gaat om een driemaal een uurtje gedurende de periode 30 september tot en met 21 oktober a.s. Je kunt gedurende deze periode een paar keer helpen als vrijwilliger van 16.00 tot 17.00 uur of van 10.00 tot 11.00 uur. Je wordt begeleid en het leidt tot een mooi resultaat!

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur in de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden (gebouw De Plataan).