Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Wie wil vanaf september 2022 op dinsdag of vrijdag van 15.00 tot 17.30 uur in de Uit-Wijk in Bussum jongeren tussen de 12 en 18 jaar helpen met hun huiswerk. Onderwijservaring is niet vereist, wel dat je graag met jongeren omgaat en het leuk vindt om kennis over te dragen. Schoolvakanties ben je vrij. Het is mogelijk om een keertje vrijblijvend mee te draaien in juni of juli. 

- Voor evenementen in de Grote Kerk Naarden zijn wij op zoek naar gastvrouwen/heren. Dit kan zijn bij concerten, beurzen, openstellingen et cetera. Je ontvangt en begeleidt gasten voorafgaand en na afloop van het evenement, tijdens het evenement zit je in de zaal of je ontvangt toeristen in de zomer in ons winkeltje. We gaan graag met je in gesprek over onze mogelijkheden.

- De duofietsen van Zorgcentrum de Florisberg in Muiderberg en de Veste in Naarden wachten op jou! Meerdere bewoners vinden het leuk om een tochtje op deze fietsen te maken en zien uit naar jouw aanmelding. Samen op de fiets de natuur in, hoe fijn is dat voor onze bewoners?

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden, De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).


'Peer Gynt' in tuin Tindalvilla

BUSSUM Frank Groothof voert zondag 26 juni om 15.00 uur zijn familieversie van Ibsens toneelstuk 'Peer Gynt' uit in de tuin van de Tindalvilla. 

Peer Gynt is een vrijbuiter die zich gevangen voelt in zijn dorp. Hij wil niets weten van werk of een vak leren. Hij wil avonturen beleven, dansen en vrolijk zijn! Op de bruiloft van zijn vriend Matz ontmoet Peer een meisje, Solvejg, en vraagt haar ten dans. Maar zij mag van haar vader niet met Peer dansen en Peer zet het op een drinken. Stomdronken schaakt hij dan maar de bruid. Eenmaal in de bergen stuurt hij de bruid weer terug omdat hij Solvejg niet kan vergeten...

Kaarten 25 euro, kinderen 10 euro. Info: www.tindal.nl/035-6922947 en 06-40011245.