Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Volg je hart en maak het verschil! Dit is de nieuwe campagne van Versa Vrijwilligerscentrale. Hou je van mensen en zou je graag iets voor een ander willen betekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

- Heb jij twee uurtjes per week over en wil je lekker actief bezig zijn? De gymdocent van zorgcentrum Florisberg in Muiderberg is op maandag van 13.45 tot 15.30 uur op zoek naar een assistent. Je haalt de bewoners op en doet zelf lekker mee met de gymles.
- Wie wil op dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur met een grote groep bewoners helpen bij de bingo van De Antonius Hof in Bussum. Je ondersteunt de bewoners met de bingokaart waar dat nodig is, schenkt een kopje koffie of thee en brengt en haalt de bewoners van hun kamer.
- Het Muiderhuis in Muiden is een ontmoetingsplek voor inwoners met beginnende geheugenproblematiek. Wij zoeken een enthousiaste gastvrouw of -heer voor de dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch).

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of kom langs op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur op de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden (gebouw De Plataan).


Grijp je kans, word bezorger!

GOOISE MEREN De hele dag buiten, lekker in beweging, in no time een goede teint op je gezicht en daar ook nog voor betaald worden. Klinkt goed toch? Als krantenbezorger heb je dit allemaal. En het goede nieuws is dat die prachtbaan van jou kan worden, want BussumsNieuws, NaarderNieuws en MuiderNieuws zoeken krantenbezorgers.

Als je alle voordelen op een rij zet is krantenbezorger misschien wel de mooiste baan die er is. Zo hoef je je als bezorger nooit meer druk te maken of je genoeg stappen zet op een dag. Want je werkt niet alleen in de buitenlucht, maar bent ook nog eens goed in beweging. Een lekker kleurtje op je gezicht én een killerbody kunnen zomaar het gevolg zijn. Bovendien heb je tijdens je werk alle tijd om naar een podcast, een luisterboek of fijne muziek te luisteren. En daar krijg je dus gewoon voor betaald, beter wordt het niet. Toch?
Zie jij zo'n geweldige baan als krantenbezorger wel zitten? Meld je aan via BussumsNieuws.nl, NaarderNieuws.nl of MuiderNieuws.nl of neem contact op via 035-6980793/ depot@enterverspreiding.nl.